Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kuthumi- 2011. az Egység Éve

2011 – Az Egység Éve
 
 

Kuthumi 

 2011 – Az Egység Éve

Reverend Lynette Leckie-Clark csatornázásában

Kuthumi vagyok, békében, az Atya és Minden Ami Van dicsőséges Fényében köszöntelek benneteket.

E dicső Fény kérésére osztom meg veletek az érkező 2011 évre vonatkozó előrelátásokat. Az előttünk álló év hatalmas spirituális előre haladást hoz az emberiség számára. Sok-sok lélek fog felébredni, azaz ráébredni magasabb küldetésére és fog emlékezni a lélek tudására. Mert, amint a vibráció emelkedik, vele együtt emelkedik a szellem fátyla is. Amint magasabbra emelkedik vibrációtok a Fényben, a tudatosságban, úgy vékonyodik a fátyol amíg eléri azt a végső pontot, ahol beléptek a Lélek Fényébe és egyként áramlatok mindennel ami van, az Univerzum, a Föld és a lélek társaitok vibrációjával. Együtt áramlatok majd az Atya, a Forrás – minden ami van vibrációjával.
Ez így van és így lesz.

A Világ Pénz Rendszere

A 2010 év sok katalizáló eseményt hozott előre a további ébredés előkészületeiben a külső átalakulások által. A világ egész pénz rendszere – amilyennek ismeritek – meg fog változni. Ezt a változást a kapzsiság és a hatalom vágy hozta, azonban, mi tudatában vagyunk ennek és fordítsátok ezt a helyzetet  a magasabb cél felé, ahol már a békét az anyagi szint felett keresitek, amint lélek emlékezetetek ismét újra ébred.  Rá fogtok ébredni, hogy minden amire szükségetek van az bennetek van. Az nem rajtatok kívül van. Soha nem is volt.

Amint már sokszor elmondtam az erre az időkre való felkészülésekben – egyszerűsítsétek le az életeteket minden szempontból. Amint a korrupció elleni harc a nagy vállalatokban intenzívebbé válik, egyre többen fognak becsületért és békéért kiáltani. Sok ország és faj fog egyesülni. Az emberek a városokban egyesülni fognak. Ebben lesz az erőtök. A nagy családok ereje. Ez fog előre vinni benneteket barátaim a győzelemre. A korrupció és a Föld változásai feletti győzelemre. Itt az ideje az  együttműködésre, hogy megosszátok egymással termékeiteket, kertjeiteket és tudásotokat. Segítsétek egymást, mint ahogy még soha nem tettétek. Az elkülönülés idejének vége. Az összes erőtlen alapítvány össze fog omlani.

Tépjétek szét amit szőttetek

Mi mindent szőttetek az életetekbe eddig? Segítettetek egymáson szabadon, úgy ahogy nyitott szívvel képesek vagytok rá? Avagy irigyeltétek felajánlani segítségeteket a legalacsonyabb szinten is? Mit mond a szívetek? Milyen lesz ezután az életetek? Mert egyedül a ti tetteitek határozzák meg a jövőtöket. Ez erőteljesen nyilvánvalóvá válik ebben az évben. Emlékeztetlek benneteket, hogy két szintről van szó: a belső és a külső szintről. A belső szint a szívetek s kapcsolatotok az Atyával a Forrással. Békében vagytok önmagatokkal?  Látjátok a teremtés csodáját és szépségét? Megbecsülitek önmagatokat és ez által másokat is? Ezek nagyon fontos kérdések, amiteket fel kell tennetek magatoknak. Most sürgetlek benneteket, hogy szakítsatok időt rá, és tegyétek fel a kérdést magatoknak!

Ami bensőtökben van az tükröződik a külsőben. Hogyan tudnátok becsülni másokat, ha önmagatokat sem becsülitek? Hogyan oszthatnátok meg másokkal amitek van amikor a hiány félelmében éltek? Egyeseknél akkora ez a félelem, hogy az hozzá láncolja őket a negatív képzetekhez. Igen, a képzetek. Mert attól rettegtek ami nem történt meg. Rettegtek a jövőtől. A képzeletetekben megalkotott jövőtől. Miért adtok az elme képzelgésének annyi energiát? Az elvesztegetett energia mind.

Minden amire tanítottalak benneteket átadásaimban az arról szólt, hogy felkészítselek benneteket ezekre az időkre. Hogy felkészítselek benneteket az ébredésre és a feljebb lépésre, amit most mindannyiatoknak meg kell tennie fejlődési folyamatotok sikerének érdekében.

Az Egység

2011 a teljes felébredés éve lesz a szívetekben és az elmétekben. Ez az év szétoszlatja félelmeiteket és képzelgéseiteket arról, hogy mi fog vagy mi nem fog történni. Ez az év a születés ideje lesz. Az új tudatosság születéséé. Az új gondolkodásmódé.

Itt az ideje, hogy a boldog jövőre összpontosítsatok. Itt az ideje, hogy egyszerűsítsétek le az életeteket. Engedjétek el a tartozásaitokat, a zavaros és idejétmúlt érzelmeket. Igen, az élelmiszereitek többségén szavatossági dátum van, igaz-e? És én azt mondom a fájdalom és az aggodalom régi érzései úgyszintén szavatossági dátummal voltak ellátva, és az a végső dátum 2010 decembere volt!

A Szavatossági Dátumok

Tehát, most eljött az ideje, hogy eldobjátok a régi, bántó emlékeket, mert azok ma már EMLÉKEK CSUPÁN. Itt az ideje kihajigálni őket. Itt az ideje érzelmi testetek  készleteit kitakarítani. Itt az elengedés ideje, hogy szabadok legyetek, a bántó emlékek szavatossági ideje lejárt.

Barátaim, amikor ezeket a dolgokat megteszitek úgy fogjátok érezni magatokat mintha újjá születtetek volna.  Amikor leültök és megkérditek önmagatoktól: békében vagyok önmagammal? Látom az összes teremtmény Szépségét? Megnyitottam a szívem? És hogyha őszintén önmagatokba néztek és teljesen megtisztítjátok érzelmi “szekrényetek”, akkor újjászülettek.  Újjászülettek a Fénybe és a szabadságba. Sürgetlek benneteket, hogy meditáljatok ezen, az segíteni fog, hogy befejezzétek ezt a folyamatot.

A Végső Pont

Ez vár rátok. Mindannyiatokra. Szabadságban és az új, békés önbizalommal egyesülhettek, tekintet nélkül a külső körülményekre.  Látjátok, mind az amiről beszélek az bennetek van. Ez az amit senki el nem vehet tőletek. Senki. Ez az igazság. Ettől a végső ponttól kezditek teremteni az újat. Az új Fény tudatosságnak adtok életet lényetekben. A Fény veletek marad a lelketekben.

Amikor eltávoztok fizikai testetek a Föld síkján marad. A lelketek pedig tovább halad a Lelki Sík magasabb dimenzióiba.
Az a belső Fény segít majd benneteket az átmenetelben és marad Lélek esszenciátokban veletek. Mind az ami az anyagban volt, az felbomlik. Abból semmit sem vihettek magatokkal amikor átmentek. Az a tapasztalat lélek emlékezete marad. De a Fény, a magasabb tudatosság, minden szeretete az megy veletek a Lélek Síkjára. És ott részesültök nagy ünneplésben. A sikeres inkarnáció ünneplésében, hogy sikeresen hajtottátok végre az Emberiség új Egységét.

Az Egység Éve

Felhívom figyelmeteket, hogy az egész évben 2011-ben szilárdan álljatok a Fényben. Legyen az a páncélotok minden negatívvitás ellen. Legyetek erősek tudatosságotokkal a Fényben. Így tudtok magabiztosan egyesülni a hasonló tudatosságúakkal erőteljesen és kényelmesen

A Föld is sok változáson megy át, és befejezi ciklusait. Földrengések és tűzhányó kitörések lesznek. 2011 a víz éve lesz, sok víz lesz. Különböző területeken a tengerfenék jelentősen fel fog emelkedni. A Föld folyadékai elmozdulnak. És még egyszer mondom, 2011 az emberiség egyesülésének az éve lesz. A végső fordulat éve az egész jövőtökre nézve.

Kuthumi Mester

Készüljetek fel a Maya naptár teljes megnyilvánulására, a spirituális Üdvösség hetedik napjára – Ahogy Fent – Úgy Lent.

Minden jog fenntartva. Kuthumi Bölcsesség Iskola

Az eredeti az alábbi webcimen található:

Copyright 2001 – 2011. All rights reserved. Kuthumi School of Wisdom.

http://www.kuthumischool.com/en/teachings/volume9/year_of_unity.php

Copyright © 2010 Rev, Lynette Leckie-Clark – All rights reserved. You are welcome to share with a friend but Not for sale in any form.

Forditotta: Sári Izabella

 

 
 
 
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3175685
Hónap: 37005
Nap: 605